Κόντρα Σκουρλέτη - Λυκούδη για την κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως

Κόντρα Σκουρλέτη - Λυκούδη για την κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως

Πάνος Σκουρλέτης: «Μειώθηκε η εγκληματικότητα στο Πεδίον του Άρεως» - Σπύρος Λυκούδης: «Είναι πεδίο διακίνησης ναρκωτικών και λευκής σαρκός»

Κόντρα Σκουρλέτη - Λυκούδη για την κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως
Να ωραιοποιήσει την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως, επιχείρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή, υποστηρίζοντας, μεταξύ των άλλων, πως η εγκληματικότητα έχει μειωθεί και πως έχουν δημιουργηθεί παιδικές χαρές.

Ο υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Λυκούδη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα νούμερα μιλούν για μείωση της εγκληματικότητας, έχουν ανοίξει παιδικές χαρές, θα διπλασιαστεί το προσωπικό τους καλοκαιρινούς μήνες» για να προσθέσει ωστόσο, στη συνέχεια, πως «δεν έχει την επισκεψιμότητα που θέλουμε ούτε εμπνέει το αίσθημα ασφάλειας και θαλπωρής». Τόνισε, τέλος, ότι «πρέπει να υπάρξει μητροπολιτική ευθύνη για την διαχείριση του χώρου».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο κ. Λυκούδης υπογράμμισε ότι το Πεδίον του Άρεως «βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τα σιντριβάνια είναι χωρίς νερό, πολλά δέντρα και φυτά έχουν ξεραθεί. Οι λαμπτήρες φωτισμού δεν λειτουργούν, υπάρχουν σκουπίδια και δυσοσμία». Ενημέρωσε, επίσης, τον υπουργό ότι δίπλα στο Άγαλμα του Κωνσταντίνου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και εμπόριο λευκής σαρκός ακόμα και ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης