Ξάνθη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές

Ξάνθη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές

Έχουν συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές στην ευρύτερη περιοχή - Στην κατοχή τους βρέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο

Ξάνθη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές
Για μια ακόμη φορά βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης δυο ανήλικα αγόρια που έχουν συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές στην ευρύτερη περιοχή, όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη μιας μοτοσικλέτας την στιγμή που προσπαθούσαν να την κλέψουν.

Οι «άγουροι» κλέφτες ηλικίας 16 και 15 χρόνων προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά μετά από έρευνες οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, ενώ στον εισαγγελέα υποβλήθηκε και ξεχωριστή δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Κλείσιμο
*** Με τη μοτοσικλέτα ενός 40χρονου την οποία είχε κλέψει στις 2 Ιουνίου, συνελήφθη στο Βόλο ένας 17χρονος δραπέτης που είχε διαφύγει στις 6 Μαΐου από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον εντόπισαν στην πόλη τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που διέταξε τον επανεγκλεισμό του στο ίδρυμα. Η μηχανή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

*** Τη μοτοσικλέτα ενός 49χρονου Έλληνας έκλεψε στη Φλώρινα ένας 40χρονος Αλβανός, αλλά ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα να οδηγεί την κλεμμένη μηχανή, που κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης