Ανήλικα αγόρια διέρρηξαν σπίτι στη Ρόδο

Ανήλικα αγόρια διέρρηξαν σπίτι στη Ρόδο

Οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να ακινητοποιήσουν τους δύο 15χρονους Έλληνες

Ανήλικα αγόρια διέρρηξαν σπίτι στη Ρόδο
Δεν ξεκίνησε καλά η «καριέρα» του... διαρρήκτη για δυο πιτσιρικάδες που επιχείρησαν να αδειάσουν ένα σπίτι στη Ρόδο, το βράδυ της Τετάρτης! Την ώρα που είχαν μπει μέσα παραβιάζοντας την πόρτα και αναζητούσαν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, τους εντόπισε μια περιπολία της Ο.Π.Κ.Ε.!

Οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να ακινητοποιήσουν τους δύο 15χρονους Έλληνες, οι οποίοι δεν είχαν προλάβει να κλέψουν κάτι. Οι ανήλικοι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν είχαν «χτυπήσει» και άλλα σπίτια, πριν τους οδηγήσει στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος των γονέων τους για την πλημμελή εποπτεία τους.

Κλείσιμο
*** Δώδεκα ημέρες μετά την διάρρηξη που διέπραξε σε ένα σπίτι στην Αμαλιάδα, από το οποίο άρπαξε ποσό ύψους 2.000 ευρώ, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ο 29χρονος Έλληνας δράστης. Όμως, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

*** Επί έξι μήνες κυκλοφορούσε σαν... κύριος με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει από την πόλη της Πρέβεζας, ένας 23χρονος Έλληνας ο οποίος είχε αλλάξει το χρώμα και άλλα χαρακτηριστικά της για να μην αναγνωρίζεται! Όμως, ένας έλεγχος από άνδρες της Τροχαίας στην Περιφερειακή οδό της Άρτας, ήταν αρκετός για να αποκαλύψει την αλήθεια. Η μηχανή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης