Τρόμος για ζευγάρι Γάλλων στην Αρχαία Κόρινθο

Τρόμος για ζευγάρι Γάλλων στην Αρχαία Κόρινθο

Δύο άγνωστοι τους έκλεισαν το δρόμο και τους λήστεψαν με μαχαίρι και πιστόλι

Τρόμος για ζευγάρι Γάλλων στην Αρχαία Κόρινθο
Την ώρα που πήγαιναν να θαυμάσουν την Αρχαία Κόρινθο το μεσημέρι του Σαββάτου, έζησαν στιγμές τρόμου δυο νεαροί Γάλλοι που είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κλείνει τον δρόμο στο δικό τους και δυο άγνωστους άνδρες να τους απειλούν με μαχαίρι και πιστόλι!

Ο 31χρονος τουρίστας και η 28χρονη σύντροφός του δεν τόλμησαν να αντιδράσουν ότι οι κακοποιοί τους άρπαξαν μια ηλεκτρονική συσκευή, ένα κινητό και ένα πορτοφόλι στο οποίο είχαν όλα τους τα χρήματα. Είχαν, όμως, την ψυχραιμία να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.

Κλείσιμο
Αμέσως ενημερώθηκαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση και δεν άργησαν να εντοπίσουν τους ληστές. Πρόκειται για δυο Έλληνες, έναν 31χρονο και έναν 35χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι κακοποιοί, για τους οποίους ερευνάται αν έχουν ληστέψει και άλλους τουρίστες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης