Χασισόδεντρα σε Ηράκλειο, Καβάλα και Μεσολόγγι

Χασισόδεντρα σε Ηράκλειο, Καβάλα και Μεσολόγγι

Τρεις συλλήψεις

Χασισόδεντρα σε Ηράκλειο, Καβάλα και Μεσολόγγι
Μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο και γύρω από αυτό καλλιεργούσε μια όχι και ευκαταφρόνητη χασισοφυτεία ένας 34χρονος Έλληνας για τον οποίο είχαν δεχθεί πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και έκαναν αιφνιδιαστικά επιτόπια  έρευνα.

Στο εσωτερικό της κατοικίας του κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν 20 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Στον Γαλατά Μεσολογγίου, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 50χρονου Έλληνα και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε 12 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες. Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου άσκησε στον 50χρονο δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην Καβάλα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος Έλληνας και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του, όπου βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 86,8 γραμμαρίων. Ο νεαρός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης