Έπιασαν πάλι λαθραία ποτά και καύσιμα στον Προμαχώνα

Έπιασαν πάλι λαθραία ποτά και καύσιμα στον Προμαχώνα

Σε όχημα που οδηγούσε ένας 48χρονος βρέθηκαν 22 φιάλες αλκοολούχων ποτών - 50χρονος μετέφερε δοχεία με συνολικά 100 λίτρα βενζίνης

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το πήγαιν’- έλα Ελλήνων στην Βουλγαρία για την αγορά προϊόντων σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις ελληνικές. Με την ίδια ένταση, όμως, συνεχίζονται και οι… συλλήψεις για την εισαγωγή λαθραίων προϊόντων πρωί στον Προμαχώνα!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, έκαναν έρευνα στο όχημα που οδηγούσε ένας 48χρονος κατά την άφιξή του από την γειτονική χώρα και βρήκαν στο εσωτερικό του 22 φιάλες αλκοολούχων ποτών τις οποίες δεν είχε δηλώσει στο Τελωνείο. Τα μπουκάλια κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του δράστη.

Κλείσιμο
Την ίδια τύχη είχε και ένας 50χρονος, μετά τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε όπου βρέθηκαν δοχεία με συνολικά 100 λίτρα βενζίνης που είχε εισάγει παράνομα από την Βουλγαρία. Το αυτοκίνητο του 50χρονου κατασχέθηκε, όπως και τα δοχεία που εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης