Πύργος: Στο ταβάνι κάτω από τα κεραμίδια έκρυβε ηρωίνη

Πύργος: Στο ταβάνι κάτω από τα κεραμίδια έκρυβε ηρωίνη

Η απάντηση στα ερωτήματά τους δόθηκε όταν… κοίταξαν ψηλά!

Πύργος: Στο ταβάνι κάτω από τα κεραμίδια έκρυβε ηρωίνη
Πάνω από τα… κεφάλια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου κρύβονταν τα πειστήρια σε βάρος ενός 49χρονου, στο σπίτι του οποίου στο Λαμπέτι Ηλείας έκαναν εξονυχιστική έρευνα για ναρκωτικά αλλά βρήκαν ελάχιστα αποδεικτικά στοιχεία!

Αρχικά, οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο μια συσκευασία που περιείχε τέσσερα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οκτώ ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο ύποπτος δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Αυτά, όμως, δεν στοιχειοθετούσαν τις πληροφορίες που τους είχαν δοθεί ότι έκανε συστηματική διακίνηση ναρκωτικών κι έτσι συνέχισαν να «ξεψαχνίζουν» το σπίτι. Η απάντηση στα ερωτήματά τους δόθηκε όταν… κοίταξαν ψηλά!

Κλείσιμο
Σε ένα κενό ανάμεσα στο ξύλινο ταβάνι και τα κεραμίδια της σκεπής, ανακάλυψαν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οποία ο 49χρονος έκρυβε μια ηλεκτρονική ζυγαριά με εμφανή ίχνη ηρωίνης! Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν και 555 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ηρωίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης