Ληστής τραυμάτισε ηλικιωμένο και αστυνομικό στην Πάτρα

Ληστής τραυμάτισε ηλικιωμένο και αστυνομικό στην Πάτρα

Ο 21χρονος γρονθοκόπησε τον 72χρονο για να του αρπάξει 135 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης

Ληστής τραυμάτισε ηλικιωμένο και αστυνομικό στην Πάτρα
«Ζόρικος» ήταν ο νεαρός κακοποιός που λήστεψε έναν ηλικιωμένο, το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα, καθώς δεν αρκέστηκε να χτυπήσει το ανυπεράσπιστο θύμα του, αλλά έκανε το ίδιο και στους... αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από αυτούς!

Ο 21χρονος Έλληνας πλησίασε αρχικά τον 72χρονο ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου τη στιγμή που έμπαινε σε αυτό, με το πρόσχημα ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να το κλέψουν. Όταν ο ηλικιωμένος βγήκε για να μιλήσει μαζί του, ο δράστης τον γρονθοκόπησε βγάζοντάς τον εκτός μάχης, άρπαξε από την τσέπη του 135 ευρώ και μια κάρτα αναλήψεων και τράπηκε σε φυγή.

Κλείσιμο
Αμέσως ξεκίνησε έρευνα από τους αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας, οι οποίοι εξακρίβωσαν τα πλήρη στοιχεία του 21χρονου και τον εντόπισαν μετά από αναζητήσεις να κινείται με ένα αυτοκίνητο.

Όταν, όμως, προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ο 21χρονος τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα τον ελαφρό τραυματισμό ενός αστυνομικού. Τελικά, βέβαια, δεν απέφυγε τη σύλληψη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για ληστεία, αντίσταση και απλές σωματικές βλάβες, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και 60 ευρώ που είχε πάνω του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης