Ηγουμενίτσα: Προφυλακίστηκε ο πυροσβέστης που σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του
Ο δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του και υποστήριξε ότι δεν καμία πρόθεση να σκοτώσει.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 59χρονος πυροσβέστης που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 48χρονο στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.
Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του και υποστήριξε ότι δεν καμία πρόθεση να σκοτώσει. Για όλα φταίει η «κακιά στιγμή» φέρεται να είπε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγός του δράστη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείου Φιλιατών. Την Πέμπτη το απόγευμα έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και μέσα σε κλίμα οδύνης, η κηδεία του θύματος, με τραγικούς πρωταγωνιστές τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»