Θερμοκήπιο με χασισόδεντρα στην Αμαλιάδα

Θερμοκήπιο με χασισόδεντρα στην Αμαλιάδα

Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στην ιδιοκτησία του 57χρονου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο θερμοκήπιο

Θερμοκήπιο με χασισόδεντρα στην Αμαλιάδα
Οι πωλήσεις των προϊόντων του δεν απέφεραν τα αναμενόμενα έσοδα σε έναν 57χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα κι έτσι σκέφτηκε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην παραγωγή... χασίς, καλλιεργώντας μια όχι και ευκαταφρόνητη φυτεία μέσα στο θερμοκήπιο που είχε στην αυλή του σπιτιού του.

Οι πληροφορίες για την πρόσθετη καλλιέργεια έφτασαν στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας, που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην ιδιοκτησία του 57χρονου και ανακάλυψαν τα συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο θερμοκήπιο. Αλλά και στο σπίτι του δράστη, βρήκαν δυο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και πέρασαν χειροπέδες στον 57χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σε μπελάδες έβαλε τον 62χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού σε περιοχή των Γρεβενών όπου κατοικούσε προσωρινά ένας 34χρονος Αλβανός, καθώς δεν έφτανε που ήταν μη νόμιμος μετανάστης, αλλά καλλιεργούσε και μια μίνι χασισοφυτεία! Τα 12 χασισόδεντρα που διατηρούσε σε μια γλάστρα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που κατέσχεσαν ακόμη 13,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έξι ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του αλλοδαπού. Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ αναζητείται ο 62χρονος που του παραχώρησε χώρο διαμονής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης