Από την Πάτρα... έφτασαν στο Αιγάλεω για διακινητή χασίς

Από την Πάτρα... έφτασαν στο Αιγάλεω για διακινητή χασίς

Ο 32χρονος Έλληνας εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του και ακινητοποιήθηκε

Από την Πάτρα... έφτασαν στο Αιγάλεω για διακινητή χασίς
Ως την Πάτρα έφτασαν οι πληροφορίες για ένα νεαρό από το Αιγάλεω που διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών οργάνωσαν επιχείρηση για να τον βάλουν στο χέρι. Ο 32χρονος Έλληνας εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του και ακινητοποιήθηκε.

Σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων, όμως τα σημαντικά ευρήματα ήταν μέσα στο σπίτι του νεαρού διακινητή. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 204 γραμμάριων, ενώ και στο πατάρι του σπιτιού βρήκαν ακόμα μια αεροστεγώς κλεισμένη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 473,4 γραμμάριων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ακόμη ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,28 εκατοστών και τα πλούσια έσοδά του από τις πωλήσεις του χασίς, ύψους 24.150 ευρώ, ενώ και η αξία της κάνναβης που επρόκειτο να πουλήσει υπολογίζεται σε άλλα 13.500 ευρώ!

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών που του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης