Ρούχα και παπούτσια «μαϊμού» σε εταιρεία της Ρόδου

Ρούχα και παπούτσια «μαϊμού» σε εταιρεία της Ρόδου

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο να διοχετευτούν στην αγορά 521 ζευγάρια παπούτσια, 294 είδη ενδυμάτων και πλήθος από αξεσουάρ με τις φίρμες και τα σήματα διαφόρων επωνύμων εταιρειών

Ρούχα και παπούτσια «μαϊμού» σε εταιρεία της Ρόδου

Γερό χτύπημα στο παρεμπόριο που μαστίζει τη νόμιμη αγορά της Ρόδου κατάφεραν οι άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου, με την αιφνιδιαστική επιχείρηση που οργάνωσαν σε μια αποθήκη χονδρικού εμπορίου ετοίμων ενδυμάτων  στην πόλη της Ρόδου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο να διοχετευτούν στην αγορά 521 ζευγάρια παπούτσια, 294 είδη ενδυμάτων και πλήθος από αξεσουάρ με τις φίρμες και τα σήματα διαφόρων επωνύμων εταιρειών, τα οποία όμως δεν ήταν γνήσια κι έτσι δεσμεύτηκαν για να καταστραφούν όπως ορίζει η νομοθεσία.
Κλείσιμο

Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν και δύο κιβώτια τα οποία περιείχαν σιδερότυπα των σημάτων γνωστής εταιρείας. Σε βάρος του ιδιοκτήτη της αποθήκης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί σημάτων και παραποίηση προϊόντων, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης