Συλλήψεις κακοποιών που είχαν από τέσσερις παραβάσεις ο καθένας

Συλλήψεις κακοποιών που είχαν από τέσσερις παραβάσεις ο καθένας

Τους επιβλήθηκαν πρόστιμα από τα κατά τόπους δικαστήρια

Συλλήψεις κακοποιών που είχαν από τέσσερις παραβάσεις ο καθένας
Τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, πλαστογραφία και απάτη εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 62χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα! Το Τριμελές και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ναυπάκτου τον είχαν καταδικάσει σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και δυο μηνών και σε χρηματική ποινή 800 ευρώ, τις οποίες θα εκτίσει μετά την σύλληψή του.

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς οδηγήθηκε ένας 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και του Μονομελές Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 9.000 ευρώ. 

Κλείσιμο
*** Διέσχιζε τη μισή Ελλάδα για να... κλέψει ένας 48χρονος από το Αγρίνιο, αλλά μετά επέστρεφε στη βάση του! Η παράνομη δράση του στην Ορεστιάδα αποκαλύφθηκε από τις τοπικές αστυνομικές αρχές και σε βάρος του ο ανακριτής είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε διακεκριμένες κλοπές. Ωστόσο, τα ίχνη του είχαν χαθεί και τα εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι του φόρεσαν χειροπέδες. Ο 48χρονος θα μεταχθεί τώρα στην Ορεστιάδα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης