Πάτρα: Παρέδωσε μισό κιλό χασίς και πήγε να πληρωθεί

Πάτρα: Παρέδωσε μισό κιλό χασίς και πήγε να πληρωθεί

Του πέρασαν χειροπέδες και, αφού κατέσχεσαν πάνω του 1.230 ευρώ και μια συσκευασία με μικροποσότητα χασίς, μπήκαν στο σπίτι όπου συνέλαβαν τον «πελάτη» του

Πάτρα: Παρέδωσε μισό κιλό χασίς και πήγε να πληρωθεί
Παράδοση... κατ' οίκον έκανε ένας 18χρονος Αλβανός διακινητής ναρκωτικών στην Πάτρα και την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σπίτι του αγοραστή για να... πληρωθεί! Όμως, είχαν στοχοποιηθεί και οι δυο από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθησαν ο ένας μετά τον άλλο.

Οι αστυνομικοί καραδοκούσαν έξω από το σπίτι του 36χρονου Έλληνας για τον οποίο είχαν πληροφορηθεί ότι την προηγούμενη ημέρα είχε προμηθευτεί μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης από τον 18χρονο αλλοδαπό αντί 1.500 ευρώ, που δεν είχε πληρώσει άμεσα. Περίμεναν κρυμμένοι και δεν επενέβησαν όταν έφτασε ο νεαρός, αλλά όταν βγήκε από το  σπίτι έχοντας στην τσέπη ατ χρήματα.

Κλείσιμο
Τότε, του πέρασαν χειροπέδες και, αφού κατέσχεσαν πάνω του 1.230 ευρώ και μια συσκευασία με μικροποσότητα χασίς, μπήκαν στο σπίτι όπου συνέλαβαν τον «πελάτη» του. Κατά την έρευνα στα δωμάτια, βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη  βάρους 499 γραμμαρίων, έναν πλαστικό τρίφτη, 260 ευρώ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και κομμάτια νάιλον σακούλας για την συσκευασία των ναρκωτικών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για κατοχή και πώληση ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης