Πέντε συλλήψεις για παράνομα διαβατήρια σε αεροδρόμια της Κρήτης

Πέντε συλλήψεις για παράνομα διαβατήρια σε αεροδρόμια της Κρήτης

Στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» συνελήφθη ένας 17χρονος από το Αφγανιστάν - Στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης», συνελήφθησαν ένας Ιρανός και τρεις Ιρακινοί

Πέντε συλλήψεις για παράνομα διαβατήρια σε αεροδρόμια της Κρήτης
Για πλαστογραφία πιστοποιητικών συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων, όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για τη Γερμανία και το Βέλγιο.
 
Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλείου, μετά από έλεγχο, ένας 17χρονος από το Αφγανιστάν, όταν επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γερμανίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες.
 
Κλείσιμο
Επίσης, στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης», συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Αερολιμένα Χανίων ένας 38χρονος από το Ιράν, καθώς και ένας 32χρονος, ένας 20χρονος και ένας 44χρονος από το Ιράκ, όταν επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία.
 
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης