Η Καλαμάτα έτρεξε για τη Μυρτώ - Συγκινητικά δώρα αγάπης

Η Καλαμάτα έτρεξε για τη Μυρτώ - Συγκινητικά δώρα αγάπης

Δείτε φωτογραφίες - Πέντε χρόνια μετά την κακοποίησή της στην Πάρο τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται 

Η Καλαμάτα έτρεξε για τη Μυρτώ - Συγκινητικά δώρα αγάπης
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των υπευθύνων των Street Relays της Καλαμάτας και εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στις εκδηλώσεις αγάπης για την άτυχη Μυρτώ.

Με σύνθημα «τρέχουμε για τη Μυρτώ» ο Αθλητικός σύλλογος Ακρίτας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργάνωσαν ένα διήμερο εκδηλώσεων με την ονομασία Messinia Street Relays και όλοι ήταν εκεί.

Κλείσιμο
Η ίδια η νεαρή κοπέλα, καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο κι έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τη μητέρα της, Μαρία, ήταν εκεί εισπράττοντας τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων στη δύσκολη μάχη ζωής που δίνει μετά την απάνθρωπη κακοποίησή της πριν λίγα χρόνια στην Πάρο.

Οι σκυταλοδρομίες της Καλαμάτας που έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία οι άνθρωποι του τμήματος στίβου του Ακρίτα - με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (παραβρέθηκαν η Νίκη Μπακογιάννη και η Μιρέλα Μανιάνι) και άλλων φορέων και χορηγών- εξασφάλισαν μάλιστα μια φορητή συσκευή οξυγόνου για την άτυχη κοπέλα. 





Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης ήταν και η παρουσία της συζύγου του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργίας Κρητικού - Σαμαρά, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό της Μυρτούς από την πρώτη στιγμή.



Πηγή: tharrosnews και best-tv
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης