Χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού σε Βόλο και Μακρακώμη

Χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού σε Βόλο και Μακρακώμη

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν σε αυτοκίνητο 98 συσκευασίες με κομμένο αφορολόγητο καπνό

Χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού σε Βόλο και Μακρακώμη
Γερό χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., όταν εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν ύποπτα στο Βόλο και το σταμάτησαν για να το ελέγξουν. Οδηγός του ήταν ένας 50χρονος Έλληνας, που μετέφερε ένα μεγάλο μέρος από την τεράστια ποσότητα αφορολόγητου καπνού το οποίο έκρυβε σε ένα αγροτεμάχιο στην Φθιώτιδα! 

Στο όχημα του δράστη, που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφορά λαθραίων εμπορευμάτων, οι αστυνομικοί βρήκαν 98 συσκευασίες με κομμένο αφορολόγητο καπνό συνολικού βάρους 49 κιλών και 846 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό που οδηγήθηκε για την προανάκριση στην Ασφάλεια Βόλου. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, ενημερώθηκε η Ασφάλεια Λαμίας από την οποία ζητήθηκε να γίνουν έρευνες στις ιδιοκτησίες του 50χρονου. 

Κλείσιμο
Πράγματι, σε ένα αγροτεμάχιο που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης, βρέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες με κομμένο αφορολόγητο καπνό βάρους δύο κιλών και 992 γραμμαρίων, 105 κιλά και 280 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων καπνού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος κενές νάιλον συσκευασίες! Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα πάνω από 158 κιλά καπνού εστάλησαν στο Τελωνείο Βόλου για να υπολογιστούν οι σχετικές επιβαρύνσεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης