Αδέρφια θα διακινούσαν οκτώ κιλά χασίς στο Ηράκλειο

Αδέρφια θα διακινούσαν οκτώ κιλά χασίς στο Ηράκλειο

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψη των δυο ανδρών ηλικίας 38 και 40 χρόνων

Αδέρφια θα διακινούσαν οκτώ κιλά χασίς στο Ηράκλειο
Μέρες τώρα οι αστυνομικοί ακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις δυο αδερφών για τους οποίους είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι διακινούν μεγάλες ποσότητες χασίς σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Όταν… χαρτογράφησαν τα μέρη που επισκέπτονταν, ήρθε η ώρα των συλλήψεων.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψη των δυο ανδρών ηλικίας 38 και 40 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην κοινότητα Βενεράτο όπου έγιναν έρευνες στα σπίτια τους και σε αποθηκευτικούς και άλλους χώρους, όπου κατασχέθηκαν συνολικά 12 συσκευασίες επτά κιλά και 802 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και φυσίγγια.

Κλείσιμο
Τα αδέρφια είχαν ακόμη στην κατοχή τους πλήθος κινητών των οποίων η προέλευση ερευνάται, αλλά και 1.700 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση χασίς. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης