Πέλλα: 27χρονος Έλληνας έκλεψε μπαταρίες από σταθμό κινητής τηλεφωνίας

Πέλλα: 27χρονος Έλληνας έκλεψε μπαταρίες από σταθμό κινητής τηλεφωνίας

Η αξία των κλοπιμαίων άγγιξε τα 1.800 ευρώ - Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη

Πέλλα: 27χρονος Έλληνας έκλεψε μπαταρίες από σταθμό κινητής τηλεφωνίας
Μέρα- μεσημέρι παραβίασε την εγκατάσταση ενός σταθμού κινητής τηλεφωνίας σε αγροτική περιοχή της Πέλλας ένας 27χρονος Έλληνας και ξήλωσε τέσσερις μπαταρίες με τις οποίες λειτουργούσε και η αξία τους έφτανε τα 1.800 ευρώ!

Η κλοπή καταγγέλθηκε μόλις διακόπηκε η λειτουργία του σταθμού και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις. Ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας σε μια περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν οι κλεμμένες μπαταρίες που αποδόθηκαν σε υπάλληλο της εταιρείας. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, ενώ οι έρευνες για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές συνεχίζονται.

Κλείσιμο
*** «Χαρτζιλίκι» από το παγκάρι μιας εκκλησίας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης είχε βγάλει πριν από οκτώ ημέρες ένας 20χρονος Έλληνας, αλλά η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μελιγαλά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης