Ανήλικος σε σπείρα με εννέα διαρρήξεις στα Τρίκαλα

Ανήλικος σε σπείρα με εννέα διαρρήξεις στα Τρίκαλα

Ως τις 14 Ιανουαρίου που σταμάτησαν να κλέβουν, είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 5.200 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 37.325 ευρώ

Ανήλικος σε σπείρα με εννέα διαρρήξεις στα Τρίκαλα
«Ζωή και κότα» περνούσαν έξι νεαροί Έλληνες, ένας από τους οποίους είναι ανήλικος, με όσα έβγαλαν από τις διαρρήξεις που είχαν κάνει από τον Απρίλιο του 2016 σε τουλάχιστον εννέα σπίτια στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων!

Ως τις 14 Ιανουαρίου που σταμάτησαν να κλέβουν, είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 5.200 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 37.325 ευρώ το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είχαν πουλήσει και είχαν μοιραστεί τα χρήματα που εισέπραξαν! Όμως, οι εννέα κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Κλείσιμο
Ως δράστες, ταυτοποιήθηκαν δύο 20χρονοι, τρεις 19χρονοι και ένας 17χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με βαριές κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων μαζί με μια ακόμη σε βάρος των γονέων του ανηλίκου για παραμέληση εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης