Πάτρα: Ο «Ρίκι» της Δίωξης μύρισε τα βάζα με το χασίς

Πάτρα: Ο «Ρίκι» της Δίωξης μύρισε τα βάζα με το χασίς

Το εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών μαλινουά ξεσκέπασε την δράση ενός 59χρονου Έλληνα

Πάτρα: Ο «Ρίκι» της Δίωξης μύρισε τα βάζα με το χασίς
Άλλη μια επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο «Ρίκι», το εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών μαλινουά της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, που ξετρύπωσε το σημείο στο οποίο έκρυβε σημαντική ποσότητα χασίς ένας 59χρονος Έλληνας σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας.

Οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση για να συλλάβουν τον άνδρα για τον οποίο είχαν πολλά στοιχεία και εκείνος τους παρέδωσε δυο συσκευασίες με 23 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δηλώνοντας ότι είναι χρήστης. Όμως, ο «Ρίκι» ανέλαβε να τον ξεσκεπάσει πηγαίνοντας κατευθείαν στην αποθήκη του, όπου υπέδειξε στους αστυνομικούς την κρυψώνα στην οποία υπήρχαντρία γυάλινα βάζα και δυο πλαστικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 753 γραμμαρίων, μια συσκευασία με 210 σπόρους, 29 ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς!

Ο 59χρονος ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα ξίφος με λάμα μήκους 0,45 εκατοστών, που του στοίχισε την επιπρόσθετη κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, εκτός από αυτήν για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος που του άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος Έλληνας στο Βόλο, έδειξε ότι είχε πάνω του μικροποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και συνελήφθη. Στο σπίτι του, όμως, βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με 25,49 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα σπόρων κι έτσι η δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου είχε την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης