Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!


Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα





Κλείσιμο

2. Το αριστοτεχνικό μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαχρήστου “Το 3 και το 7”

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα

του Γιώργου Παπαχρήστου

“Το 3 και το 7”

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

Η απιστία αλλά και το ερωτικό πάθος, η προδοσία αλλά και η εκδίκηση είναι τα συστατικά που αναμιγνύονται αριστοτεχνικά στο μυθιστόρημα ενός σπουδαίου «γραφιά» και τεχνίτη του λόγου.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το συναρπαστικό μυθιστόρημα «Το 3 και το 7» του Γιώργου Παπαχρήστου είναι στο ΘΕΜΑ!




«Η σχέση τους ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις, και στο σεξ, αναγκαία και ικανή προϋπόθεση, όπως λένε στα μαθηματικά, ήταν όλα περίφημα, με την Τζένη να αποδεικνύει κάθε φορά ότι ακόμη και σ’ αυτό υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά. Τόση φαντασία και όρεξη είχε. Όμως στα υπόλοιπα ο καθηγητής άρχισε από νωρίς να έχει ζωηρές επιφυλάξεις για τη γυναίκα που ήταν μαζί του. Με ασήμαντες αφορμές τού παρουσίαζε στοιχεία ενός χαρακτήρα που δεν του άρεσε καθόλου και επιπλέον τον έβαζαν στον πειρασμό να σκεφτεί σοβαρά τι ακριβώς ζητούσε αυτή η γυναίκα από εκείνον. Οι σκηνές, που με τον καιρό αυξάνονταν σε ένταση με γεωμετρική πρόοδο, του δημιουργούσαν πολλές φορές την αίσθηση ότι ήταν στημένες, προκειμένου να κρατά συνεχώς και τον ίδιο σε ένταση. Να μην μπορεί να αισθανθεί ποτέ ήσυχος. Να μην εφησυχάζει στιγμή και για τίποτε».

Με φράσεις όπως οι προηγούμενες, ο Γιώργος Παπαχρήστος πλέκει τον ιστό ενός μυθιστορήματος που περιεργάζεται τις ανθρώπινες αδυναμίες, στις πιο σκοτεινές και επικίνδυνες πτυχές τους. Ο κεντρικός ήρωας είναι ένας ασυγκράτητος λάτρης του γυναικείου φύλου, ένας καθηγητής ιατρικής που εκμεταλλεύεται κάθε πιθανό και απίθανο μέσον προκειμένου να κατακτήσει τον εκάστοτε θηλυκό στόχο του. Αυτό όμως ισχύει έως ότου διαπράξει το μοιραίο του λάθος -πληκτρολογώντας τον λάθος αριθμό στο κινητό του τηλέφωνο. Και τότε τα γρανάζια στο αδυσώπητο παιχνίδι της μοίρας τίθενται σε κίνηση. Εις βάρος του.

Μην χάσετε αυτή εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συναρπαστικό μυθιστόρημα «Το 3 και το 7» του Γιώργου Παπαχρήστου.
(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!





3. Την συγκλονιστική περιπέτεια “Looper : Αντιμέτωποι με το χρόνο” με τον εκπληκτικό Μπρους Γουίλις

Θέλεις μία συγκλονιστική περιπέτεια;

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

έχεις ΘΕΜΑ!

LOOPER : ANTIMEΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ”

Μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Ο σούπερ-σταρ Μπρους Γουίλις, στον ρόλο του πληρωμένου δολοφόνου, πρωταγωνιστεί σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που κόβει την ανάσα με τη δράση και την πρωτότυπη πλοκή της.

Η συγκλονιστική ταινία «Looper: Αντιμέτωποι με το χρόνο» εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Πρώτο ΘΕΜΑ!




Με τον εκπληκτικό Μπρους Γουίλις στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και τους εξαιρετικούς Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Έμιλι Μπλαντ, το «Looper» αφηγείται μια μοναδική ιστορία καταδίωξης. Σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό και πολύ πιο άγριο από τον σημερινό, ο Τζο (δηλαδή ο ήρωας που ενσαρκώνουν ο Μπρους Γουίλις και ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, στην ώριμη και τη νεαρή του ηλικία αντίστοιχα) είναι ο άνθρωπος που κλείνει λογαριασμούς -οριστικά όμως. Εξού και ο τίτλος του είναι «Looper», δηλαδή εκείνος που κλείνει τον κύκλο ή τη θηλιά, σκοτώνοντας τα θύματα που του υποδεικνύονται από μια εγκληματική οργάνωση. Ο Τζο είναι ο καλύτερος «Looper» στην πιάτσα, καθώς στο αποτρόπαιο έργο του δεν συγκρίνεται με κανέναν σε αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Γι' αυτό άλλωστε και αμείβεται πλουσιοπάροχα και ζει ευτυχισμένος -έως τη στιγμή, όμως, που διαπιστώνει ότι ο επόμενος στόχος του «Looper» είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Η σύγκρουση, εσωτερική αλλά και εξωτερική είναι τρομακτική και στοιχειώνει τον Τζο, ο οποίος ψάχνει εναγωνίως λύση σε ένα πρόβλημα που απειλεί να τον αφανίσει -και μάλιστα με το ίδιο του το χέρι.

 

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Μην τo χάσετε!








4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Με το ΘΕΜΑ του Σαββάτου

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών  Θεάτρων!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Με το κουπόνι της εφημερίδας που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” – Θέατρο Δημήτρης Χορν

(κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη για τις παραστάσεις έως  15 Μαρτίου)

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 26/2/2017 έως και το Σάββατο 4/3/2017, για όλες τις παραστάσεις (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) μέχρι τις 15/3/2017, για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

  • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη”

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.




5. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε!

Ένα περιοδικό γαστρονομίας-μαγειρικής και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

  • Το νέο τεύχος του Olive

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

το Olive Μαρτίου

είναι στο Θέμα!




Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

Στο Olive Μαρτίου γιορτάζουμε!

Στο olive που κυκλοφορεί γιορτάζουμε 110 τεύχη με τα 100+10 αγαπημένα
μας:
100 για τις τάσεις στο φαγητό και το κρασί, τα αγαπημένα μας προϊόντα
ευρείας κυκλοφορίας και μικρών παραγωγών, μαγαζιά, εστιατόρια εντός κι
εκτός Αθηνών, καινοτόμες ιδέες + τα 10 πιάτα που ξεχωρίσαμε.

Ακόμα στρώνουμε σαρακοστιανό τραπέζι με λαγάνα κι όλα τα
συμπαρομαρτούντα, σας γλυκαίνουμε με νηστίσιμα γλυκά και ψαρεύουμε
θαλασσινές συνταγές από όλο τον κόσμο.

Πού αλλού;

Μόνο στο Θέμα!!



ΚΑΙ

  • Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα και αυτή την εβδομάδα εκτάκτως το

.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2.  Μία δωροεπιταγή  6 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market                  

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

το ΘΕΜΑ σας κάνει δώρο 6 ευρώ

για τα ψώνια σας από τα My Market!

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

μία Δωροεπιταγή 6 €

MONO στην απλή έκδοση των 2 ευρώ

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά – Δωροεπιταγή 6 ευρώ στην απλή έκδοση (2 ευρώ)!

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα
My market.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 221 καταστήματα
My market, να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 27/2/2017 έως και το Σάββατο 4/3/2017 και να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών, εξαργυρώνοντας έως τρεις δωροεπιταγές ανά εβδομάδα.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 6€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 12€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 18€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό.




3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Με το ΘΕΜΑ του Σαββάτου

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών  Θεάτρων!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Με το κουπόνι της εφημερίδας που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” – Θέατρο Δημήτρης Χορν

(κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη για τις παραστάσεις έως  15 Μαρτίου)

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 26/2/2017 έως και το Σάββατο 4/3/2017, για όλες τις παραστάσεις (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) μέχρι τις 15/3/2017, για να κάνετε την κράτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

  • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη”

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.




Μην το χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης