Ιωάννινα: 33χρονος συνελήφθη για υπόθεση απαγωγής

Ιωάννινα: 33χρονος συνελήφθη για υπόθεση απαγωγής

Ο αναζητούμενος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην πόλη

Ιωάννινα: 33χρονος συνελήφθη για υπόθεση απαγωγής
Για την εμπλοκή του σε υπόθεση απαγωγής κατηγορείται ένας 33χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων είχε συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης.

Ο αναζητούμενος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην πόλη των Ιωαννίνων, ως το μεσημέρι της Τρίτης που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του πέρασαν χειροπέδες. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή και στη συνέχεια θα προφυλακισθεί.

*** Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, με συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και τριών μηνών.

*** Στη Ναύπακτο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 33χρονο Έλληνα, όταν διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο που του έκαναν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για κλοπή από κοινού, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας ένας 52χρονος Έλληνας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης