Ιερόσυλος διέρρηξε το παγκάρι ναού και άρπαξε εικόνες και σταυρούς
Oι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον ταυτοποίησαν άμεσα
Μάνος Τσαγκαράκης
Το χρηματικό ποσό που άρπαξε όταν διέρρηξε το παγκάρι μιας εκκλησίας σε περιοχή του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες, στην οποία τρύπωσε το πρωί του Σαββάτου βρίσκοντας ανοιχτή την είσοδο, δεν ήταν αρκετό για έναν 58χρονο Έλληνα ο οποίος άρπαξε ακόμη μια εικόνα αλλά και επίχρυσους σταυρούς.
Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον ταυτοποίησαν άμεσα, ξεκίνησαν αναζητήσεις και τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα. Στην κατοχή του 58χρονου ιερόσυλου βρέθηκαν τα περίπου 300 ευρώ που έκλεψε από το παγκάρι, καθώς και υπόλοιπα αντικείμενα και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του ναού, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Επίθεση σε εκκλησία
Αμόκ κατέλαβε έναν Έλληνα ο οποίος τα έβαλε με μια εκκλησία στην Αρχαία Ολυμπία και έσπασε με μια πέτρα το τζάμι της κεντρικής πόρτας, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.