Καβάλα: Άρπαξαν μπαταρίες φορτηγών, αλλά τους τσάκωσαν

Καβάλα: Άρπαξαν μπαταρίες φορτηγών, αλλά τους τσάκωσαν

Οι δράστες ηλικίας 30, 26 και 21 χρόνων έφτασαν στον στόχο τους με Ι.Χ. αυτοκίνητο, εισέβαλαν στην αυλή, άρπαξαν τέσσερις μπαταρίες φορτηγών, τις έβαλαν στο όχημά τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Καβάλα: Άρπαξαν μπαταρίες φορτηγών, αλλά τους τσάκωσαν
Επιδρομή στην αυλή του σπιτιού ενός ιδιοκτήτη φορτηγών στην κοινότητα Γραβούνα της Καβάλας έκαναν τρεις νεαροί Έλληνες, για να κλέψουν τις... μπαταρίες από τα οχήματά του που είχε στοιβαγμένες εκεί! Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η κλοπή εξιχνιάστηκε και συνελήφθησαν.

Οι δράστες ηλικίας 30, 26 και 21 χρόνων έφτασαν στον στόχο τους με Ι.Χ. αυτοκίνητο, εισέβαλαν στην αυλή, άρπαξαν τέσσερις μπαταρίες φορτηγών, τις έβαλαν στο όχημά τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως, εντοπίστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Χρυσούπολης στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης και βρέθηκαν με χειροπέδες.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί βρήκαν τις κλεμμένες μπαταρίες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για κλοπή και το όχημά τους κατασχέθηκε. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης