Με κλεμμένο αυτοκίνητο έκλεψαν άλλα δυο Ι.Χ.

Με κλεμμένο αυτοκίνητο έκλεψαν άλλα δυο Ι.Χ.

Περιπετειώδης σύλληψη ενός εκ των μελών της σπείρας

Με κλεμμένο αυτοκίνητο έκλεψαν άλλα δυο Ι.Χ.
Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός από τα μέλη μιας σπείρας που διέρρηξαν μια επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων και έκλεψαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Ο 38χρονος Έλληνας έφτασε με ένα από αυτά στην Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της Ασφάλειας Σταυρούπολης.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί του τμήματος Δοξάτου εντόπισαν και το δεύτερο κλεμμένο αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή της Δράμας και επέστρεψαν και τα δυο στην επιχείρηση από την οποία είχαν κλαπεί, στην εθνική οδό Δράμας– Καβάλας. Σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκε κατεστραμμένο ολοσχερώς και το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για να φτάσουν στην επιχείρηση, που ήταν κλεμμένο από την Θεσσαλονίκη και η πινακίδα κυκλοφορίας του από την Χαλκιδική.

Κλείσιμο
Σε βάρος του 38χρονου που είναι σεσημασμένος για κλοπές, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, κλοπή τροχοφόρου, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε ποιοι και πόσοι ήταν οι άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την ταυτοποίησή τους.

*** Ένας 21χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης της κλοπής του αγροτικού φορτηγού ενός 37χρονου από την περιοχή Ασπροκκλήσι της Θεσπρωτίας, που είχε γίνει στις 30 του περασμένου Σεπτεμβρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σαγιάδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Όμως, το φορτηγάκι δεν έχει βρεθεί και η προανάκριση συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης