Χανιά: Κλέφτης-καταστροφέας, ρήμαζε τα πάντα στο πέρασμά του

Χανιά: Κλέφτης-καταστροφέας, ρήμαζε τα πάντα στο πέρασμά του

Δράστης ήταν ένας 35χρονος,  ο οποίος είχε πραγματοποιήσει τέσσερις διαρρήξεις και είχε κάνει άλλες τόσες απόπειρες

Χανιά: Κλέφτης-καταστροφέας, ρήμαζε τα πάντα στο πέρασμά του
Πολύ αποτελεσματικές ήταν οι έρευνες των διωκτικών αρχών μετά τις τέσσερις υποθέσεις κλοπών και ισάριθμες απόπειρες που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στα Χανιά.

Έτσι, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι τέσσερις υποθέσεις κλοπών και ακόμη πέντε περιπτώσεις απόπειρας κλοπής, από καταστήματα, επιχειρήσεις, μία τράπεζα και ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων και σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Κλείσιμο
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες το βράδυ ένας 35χρονος, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, άγνωστος δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να μπει σε τραπεζικό κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά με σκοπό την κλοπή, προκαλώντας σε αυτό ζημιές. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 35χρονος διέπραξε την απόπειρα κλοπής.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 30.01.2017 έως και την 10.02.2017, διέπραξε συνολικά τέσσερις κλοπές και πέντε απόπειρες κλοπών, αφαιρώντας χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα και ζημιές στα εν λόγω καταστήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: www.cretalive.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης