Kρήτη: Η άσφαλτος «βάφτηκε με αίμα» – Νεκρή η οδηγός ενός ΙΧ
Είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου στο ύψος του Κολυμπαρίου, μετά από τη σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων.
Από το φοβερό τροχαίο έχασε τη ζωή της μια γυναίκα, η οδηγός του ενός οχήματος, ενώ από τα συντρίμμια του δεύτερου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν τραυματισμένοι ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων από τα συντρίμμια των δύο ΙΧ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής ενώ στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν άνδρες της Τροχαίας, της τοπικής ΕΛΑΣ όπως επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο η σύγκρουση – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – ήταν σφοδρότατη.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης