Εξιχνιάστηκε διάρρηξη προ τεσσάρων ετών σε εξοχικό

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη προ τεσσάρων ετών σε εξοχικό

Από την έρευνα προέκυψε ότι δράστες ήταν δύο Αλβανοί ηλικίας 39 και 27 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη προ τεσσάρων ετών σε εξοχικό
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη μιας εξοχικής κατοικίας στην Κόνιτσα Ιωαννίνων χάρη στην αξιοποίηση των ευρημάτων που είχαν συλλέξει τότε οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου. Το εξοχικό ήταν κλειστό στο διάστημα μεταξύ 10 Ιανουαρίου και 29 Ιουνίου του 2013 που έγινε η διάρρηξη με λεία διάφορα αντικείμενα αξίας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι δράστες ήταν δύο Αλβανοί ηλικίας 39 και 27 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Ωστόσο, τα ίχνη τους δεν έχουν εντοπιστεί και η προανάκριση συνεχίζεται. *** Άλλη μια κλοπή που έγινε πριν από τριάμισι χρόνια στην περιοχή Γαβαλού εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Κλείσιμο
Ο δράστης είχε τρυπώσει στο σπίτι μιας 68χρονης τον Αύγουστο του 2013 και είχε αρπάξει δυο χρυσά δαχτυλίδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης