Ιωάννινα: Έπιασαν και τον τρίτο ληστή της ηλικιωμένης

Ιωάννινα: Έπιασαν και τον τρίτο ληστή της ηλικιωμένης

Εντοπίστηκε ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη των δυο συνεργών του για τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία της 87χρονης

Ιωάννινα: Έπιασαν και τον τρίτο ληστή της ηλικιωμένης
Ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη των δυο συνεργών του για τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία μιας ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ο τρίτος δράστης που είχε ταυτοποιηθεί από την έρευνα της Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ο 19χρονος Έλληνας ήταν ο μόνος που είχε καταφέρει να διαφύγει όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στο Κηπάκι Τρικάλων το αυτοκίνητο με τους δυο συνεργούς του, έναν 29χρονο και έναν 20χρονο, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μέρος από τα χρήματα που είχαν αρπάξει από το σπίτι της 87χρονης γυναίκας, όταν εισέβαλαν από μια ανασφάλιστη πόρτα το πρωί της Δευτέρας και της επιτέθηκαν χτυπώντας την άγρια.

Κλείσιμο
Για να εντοπιστούν οι δράστες της ληστείας επιστρατεύθηκαν τα πλάνα από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας, στα οποία είχε καταγραφεί ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν. Οι αστυνομικοί το είδαν να κατευθύνεται προς τα Τρίκαλα και ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους της τοπικής Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν πρώτα τους δυο με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στη συνέχεια τον 19χρονο που και αυτός  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης