Ρουμάνος ληστής συνελήφθη στη Μεσσηνία

Ρουμάνος ληστής συνελήφθη στη Μεσσηνία

Ο 29χρονος φυγόποινος εντοπίστηκε στην Κυπαρισσία και βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία

Ρουμάνος ληστής συνελήφθη στη Μεσσηνία
Τουλάχιστον δυο ένοπλες ληστείες είχε στο «ενεργητικό» του ένας νεαρός Ρουμάνος που συνελήφθη σε περιοχή της Μεσσηνίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας. Μάλιστα, για τη μια από αυτές είχε καταδικαστεί ενώ για την άλλη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Ο 29χρονος φυγόποινος εντοπίστηκε στην Κυπαρισσία και βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά χρόνων. Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για άλλη ληστεία, το οποίο είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Σπάρτης στις 25 Φεβρουαρίου του 2016.
 
Κλείσιμο
Δυο συλλήψεις Αλβανών φυγόποινων που είχαν καταδικαστεί για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., αλλά δεν είχαν εκτίσει ή εξαγοράσει τις ποινές τους, έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ζαχάρω Ηλείας. Πρώτος, συνελήφθη ένας 54χρονος όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ που του είχε επιβληθεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας. Αμέσως μετά, συνελήφθη ένας 42χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης 30 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ που του είχε επιβληθεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης