Λιβαδειά: Σεσημασμένος διέρρηξε τρία μαγαζιά σε ένα βράδυ

Λιβαδειά: Σεσημασμένος διέρρηξε τρία μαγαζιά σε ένα βράδυ

Παρ' ότι εξιχνιάστηκαν οι υποθέσεις, ο 20χρονος δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Κατερίνη: 65χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο σπίτι του!
Παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών για παρόμοιες κλοπές ήταν ένας 20χρονος Έλληνας ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας ως δράστης τριών διαρρήξεων που είχαν γίνει σε καταστήματα της Λιβαδειάς μέσα σε ένα βράδυ.

Ήταν 4 Ιανουαρίου, όταν ο νεαρός δράστης παραβίασε δύο εμπορικά καταστήματα και ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου σε διάφορες περιοχές της πόλης και άρπαξε μετρητά και έναν φορητό υπολογιστή. Οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν και σε βάρος του20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Κλείσιμο
*** Εμπορεύματα συνολικής αξίας 436 ευρώ είχε κλέψει κάτω από τη… μύτη των υπαλλήλων ενός καταστήματος αθλητικών ειδών στην πόλη της Κέρκυρας μια 33χρονη Ελληνίδα, παριστάνοντας την πελάτισσα. Οι κλοπές έγιναν αντιληπτές όταν έφυγε και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι εξακρίβωσαν τα στοιχεία της δράστιδας που εντοπίστηκε από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη.

*** Από ένα άλλο κατάστημα στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή ένας 31χρονος που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος και των ειδικών του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*** Χρήματα και δέκα συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων USB «βούτηξε» από ένα κατάστημα στη Μεσσήνη της Μεσσηνίας ένας 42χρονος Έλληνας, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης