Αιτωλοακαρνανία: Είχαν «χτυπήσει» οκτώ σπίτια και εκκλησία

Αιτωλοακαρνανία: Είχαν «χτυπήσει» οκτώ σπίτια και εκκλησία

Πρόκειται για έναν ανήλικο Έλληνα που είχε αναγνωριστεί την προτελευταία ημέρα του 2016 και ο Αλβανός συνεργός του ο οποίος ταυτοποιήθηκε τώρα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου

Αιτωλοακαρνανία: Είχαν «χτυπήσει» οκτώ σπίτια και εκκλησία
Οκτώ σπίτια και μια εκκλησία είχαν «χτυπήσει» σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας ένας ανήλικος Έλληνας που είχε αναγνωριστεί την προτελευταία ημέρα του 2016 και ο Αλβανός συνεργός του ο οποίος ταυτοποιήθηκε τώρα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου.

Πρόκειται για έναν 37χρονο που εντοπίστηκε από τα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορία που είχε απαγγελθεί και στον 17χρονο Έλληνα που επίσης παραμένει ελεύθερος.

Κλείσιμο
Από τις 15 Μαΐου ως τις 3 Δεκεμβρίου του 2016, οι δυο δράστες είχαν διαρρήξει οκτώ σπίτια στις περιοχές Καινούργιο, Άγιο Γεώργιο Παλαιοκαρυάς, Άνω Τραγάνα, Παντάνασσα και Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας και την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο. Η αξία της λείας τους σε μετρητά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία υπολογίζεται σε 2.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης