Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο και έφυγε

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο και έφυγε

Ο νεαρός δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ και το αυτοκίνητο με το οποίο προκάλεσε την σύγκρουση ήταν ανασφάλιστο

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο και έφυγε
Οι μάρτυρες που είδαν τη σκηνή της σύγκρουσης μεταξύ δυο αυτοκινήτων ήταν αρκετοί κι έτσι συγκράτησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος που την προκάλεσε και ο οδηγός του έσπευσε να εξαφανιστεί. Όπως αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά, όταν συνελήφθη, είχε λόγους να μην μείνει στον τόπο του ατυχήματος.

Η σύγκρουση με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 49χρονος, είχε γίνει το πρωί της Κυριακής σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και ο δράστης είχε πατήσει γκάζι εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πολυγύρου κατάφεραν να εντοπίσουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στη Χαλκιδική και να συλλάβουν τον 26χρονο οδηγό του.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ και το αυτοκίνητο με το οποίο προκάλεσε την σύγκρουση ήταν ανασφάλιστο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., με την οποία τον προσήγαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης