Πάτρα: Άνοιξε η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, κανονικά η κυκλοφορία

Πάτρα: Άνοιξε η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, κανονικά η κυκλοφορία

Υπό παρακολούθηση η κατάσταση, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσουν στο οδόστρωμα κομμάτια από παγωμένο χιόνι, που υπάρχει στα ψηλά σημεία της γέφυρας

Πάτρα: Άνοιξε η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, κανονικά η κυκλοφορία
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, που είχε κλείσει νωρίτερα σήμερα, για λόγους ασφαλείας, λόγω της χιονόπτωσης,
αλλά και του παγετού.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της γέφυρας, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, κρίθηκε αναγκαίο να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Και τούτο, διότι υπάρχει κίνδυνος να πέσουν στο οδόστρωμα κομμάτια από παγωμένο χιόνι, που υπάρχει στα ψηλά σημεία της γέφυρας.

Περί τις 16:45 έγινε γνωστό ότι η κυκλοφορία στη γέφυρα επανήλθε και διεξάγεται κανονικά, ενώ οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την κατάσταση και παραμένουν σε επιφυλακή.



Στο μεταξύ, όσοι θέλουν να κινηθούν από την Αχαΐα προς την Αιτωλοακαρνανία και το αντίθετο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα φέρι μποτ του πορθμείου Ρίου Αντιρρίου, όπου τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά.

Eπειτα από πολλά χρόνια σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Πάτρας, χωρίς ωστόσο, να προκαλέσει άλλα προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονες χιονοπτώσεις έχουν εκδηλωθεί στην ορεινή Ναυπακτία και σε ορεινές περιοχές της Ηλείας, ενώ σε όλη την περιοχή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης