Αιματηρή συμπλοκή κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης

Αιματηρή συμπλοκή κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τον επίσης κτηνοτρόφο συγχωριανό του για λόγους άγνωστους μέχρι στιγμής

Αιματηρή συμπλοκή κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης
Εκτενείς έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος διενεργούν οι αστυνομικές δυνάμεις για να εντοπίσουν έναν 44χρονο κτηνοτρόφο με «βαρύ» παρελθόν, ο οποίος πυροβόλησε έναν 36χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τον επίσης κτηνοτρόφο συγχωριανό του για λόγους άγνωστους μέχρι στιγμής, πιθανολογείται όμως ότι είχαν διαμάχη για τα βοσκοτόπια. Πάνω στον καυγά, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του αλλά η σφαίρα χτύπησε σε έναν βράχο, εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά τον 36χρονο.

Κλείσιμο
Το θύμα πήγε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη. Παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως, ο 44χρονος δεν εντοπίστηκε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ποινικό που τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν για σοβαρή υπόθεση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης