Στην Καβάλα έκλεψε, στην Ξάνθη συνελήφθη

Στην Καβάλα έκλεψε, στην Ξάνθη συνελήφθη

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που άδειασε την αποθήκη ενός σπιτιού στην Κρήνη

Στην Καβάλα έκλεψε, στην Ξάνθη συνελήφθη
Μέσα σε ένα 24ωρο αποκαλύφθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Χρυσούπολης η ταυτότητα του δράστη που ξάφρισε πλήθος από εργαλεία και εξαρτήματα μεγάλης αξίας από την αποθήκη ενός σπιτιού στην περιοχή Κρήνη Καβάλας και ο δράστης συνελήφθη στο σπίτι του σε χωριό της Ξάνθης.

Ο 48χρονος Έλληνας είχε πάει με το αγροτικό φορτηγάκι του στην Κρήνη τα ξημερώματα της Τρίτης όπου διέρρηξε την αποθήκη και άρπαξε από το εσωτερικό της, 12 βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά εργαλεία και μηχανήματα και πλήθος εξαρτημάτων και άλλων μικροαντικειμένων. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα και οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο την Τετάρτη στην κατοικία του.

Κλείσιμο
Εκεί βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία τα οποία στον ιδιοκτήτη τους και κατασχέθηκε το φορτηγάκι με το οποίο τα είχε μεταφέρει, ως μέσο για την διευκόλυνση της κλοπής. Ο  48χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και οι αστυνομικοί Ασφάλειας Ξάνθης ανέλαβαν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης