Εύβοια: Σπείρα νεαρών «άνοιγε» σπίτια ενώ οι ενοίκοι ήταν μέσα

Εύβοια: Σπείρα νεαρών «άνοιγε» σπίτια ενώ οι ενοίκοι ήταν μέσα

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 32, 21 και 20 χρόνων και η 23χρονη συνεργός τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Ερέτριας, λίγη ώρα αφ' ότου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη

Εύβοια: Σπείρα νεαρών «άνοιγε» σπίτια ενώ οι ενοίκοι ήταν μέσα
Περίσσευε το θράσος στα τέσσερα μέλη μιας σπείρας νεαρών Ελλήνων, μεταξύ των οποίων μια κοπέλα, καθώς έκαναν διαρρήξεις υπό το... φως του ήλιου σε σπίτια στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας και μάλιστα χωρίς καν να εξετάσουν αν βρίσκονταν μέσα οι ιδιοκτήτες τους!

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 32, 21 και 20 χρόνων και η 23χρονη συνεργός τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Ερέτριας, λίγη ώρα αφ' ότου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και έσπευσαν να εξαφανιστούν με ένα Ι.Χ. Φορτηγάκι. Το παρ' ολίγον θύμα τους, όμως, συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και σήμανε συναγερμό.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ερέτριας, αποκαλύφθηκε ότι η σπείρα είχε διαρρήξει νωρίτερα άλλο ένα σπίτι παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα και είχε αρπάξει μετρητά και έγγραφα της ιδιοκτήτριας. Στην κατοχή των κακοποιών βρέθηκαν ένα tablet, ένα κόσμημα απομίμηση και τέσσερα κινητά που εξετάζεται από πού έχουν κλαπεί και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κλοπή και απόπειρα κλοπής, ενώ το φορτηγάκι τους κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης