Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής με ποικιλία ναρκωτικών στην Καρδίτσα

Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής με ποικιλία ναρκωτικών στην Καρδίτσα

Ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας ξετρύπωσε ναρκωτικά για κάθε γούστο 

Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής με ποικιλία ναρκωτικών στην Καρδίτσα
Πλήρως εξοπλισμένος με τεχνικά μέσα και με ένα ολόκληρο… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στην διάθεσή του ήταν ένας 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας ξετρύπωσε ναρκωτικά για κάθε γούστο.

Αρχικά, κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκαν οι γλάστρες μέσα στις οποίες καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,83 εκατοστών και ένας κλώνος κάνναβης ύψους μισού μέτρου.

Μετά, ο εκπαιδευμένος σκύλος των αστυνομικών ανακάλυψε διαδοχικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 206,1 γραμμαρίων, χασίς αναμεμειγμένο με καπνό βάρους 88,9 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, μία συσκευή τύπου grow room για την καλλιέργεια και αποξήρανση φυτών, κοκαΐνη βάρους έξι γραμμαρίων, μικροποσότητα κρυσταλλικής αμφεταμίνης MDMA, τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και δύο ζυγαριές!

Ο 35χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 50 ευρώ, παραπέμφθηκε από τους αστυνομικούς στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης