Έκλεψαν πάλι πορτοφόλι στο νοσοκομείο του Βόλου

Έκλεψαν πάλι πορτοφόλι στο νοσοκομείο του Βόλου

Μέσα από την τσάντα μιας 34χρονης είχε κάνει φτερά το πορτοφόλι της στο οποίο είχε 900 ευρώ, κάρτες και ένα χρυσό σταυρό

Έκλεψαν πάλι πορτοφόλι στο νοσοκομείο του Βόλου
Λίγες ημέρες μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος μιας εργαζόμενης στο νοσοκομείο του Βόλου επειδή είχε κλέψει την κάρτα ανάληψης και το ΡΙΝ ενός ηλικιωμένου και έκανε αναλήψεις, ένα νέο κρούσμα κλοπής πορτοφολιού με θύμα μια συνοδό ασθενούς αναστατώνει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με την 34χρονη που υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, είχε ακουμπήσει σε μια καρέκλα την τσάντα της για να συνοδεύσει σε θάλαμο της Ορθοπεδικής κλινικής τον αρραβωνιαστικό της. Όταν επέστρεψε για να την πάρει, είχε κάνει φτερά από μέσα το πορτοφόλι της στο οποίο είχε 900 ευρώ, κάρτες και ένα χρυσό σταυρό! Οι έρευνες για την εξιχνίαση της νέας κλοπής βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
Στις 17 Νοεμβρίου είχε ταυτοποιηθεί μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο ως αυτή που είχε κλέψει το πορτοφόλι ενός ηλικιωμένου ασθενούς στο διάστημα από τις 20 Αυγούστου ως τις 31 Οκτωβρίου και είχε “σηκώσει” με τον κωδικό PIN και την τραπεζική κάρτα του πάνω από 3.000 ευρώ. Επέστρεψε, ωστόσο, στον ηλικιωμένο 2.300 ευρώ μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης