Άγρια πίτμπουλ φυλούσαν τα λαθραία τσιγάρα

Άγρια πίτμπουλ φυλούσαν τα λαθραία τσιγάρα

Νέα στοιχεία για τον τρόπο δράσης της σπείρας που διακινούσε εκατοντάδες χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων φέρνει στο φως το protothema.gr

Άγρια πίτμπουλ φυλούσαν τα λαθραία τσιγάρα
Αντιμέτωποι με …εκπλήξεις βρέθηκαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε, τουλάχιστον για το τελευταίο τρίμηνο περισσότερα από 150.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ. 



Δεν ήταν μόνο τα 261.500 ευρώ που βρέθηκαν αποθηκευμένα σε τάπερ μέσα στο αυτοκίνητο του 62χρονου αρχηγού της σπείρας αλλά και τα δυο άγρια σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ που κυκλοφορούσαν ελεύθερα στους χώρους της μονοκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο λειτουργώντας αποτρεπτικά σε όποιον τολμούσε να εισέλθει στο εσωτερικό της.

Κλείσιμο


Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τους συλληφθέντες ιδιοκτήτες τους για να τα ηρεμήσουν και να τα απομακρύνουν με ασφάλεια από το χώρο προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί λοιπόν εντόπισαν ένα επιπρόσθετο δωμάτιο (φωτό) που συνόρευε με την οικεία, εντός του οποίου βρέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων. 



Τα μέλη της σπείρας είχαν γκρεμίσει τον τοίχο και είχαν φτιάξει μια ξύλινη πόρτα που οδηγούσε στο δωμάτιο –καβάτζα. Τα τσιγάρα είχαν τοποθετηθεί πάνω σε ξύλινα ράφια και μέσα σε μεγάλες σακούλες. Συνολικά, σε έρευνες στα διαμερίσματα και στον αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσαν οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 20.209 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 623 πακέτα λαθραίου καπνού, 264.730 ευρώ, δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης