Νέα σύλληψη με μισό κιλό ηρωίνης στην Κω

Νέα σύλληψη με μισό κιλό ηρωίνης στην Κω

Στο λιμάνι της Κω καραδοκούσαν άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούσαν παλαιότερη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Νέα σύλληψη με μισό κιλό ηρωίνης στην Κω
Τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη ενός 34χρονου Έλληνα και της 28χρονης Αλβανίδας συζύγου του με κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων και 5.200 ευρώ, συνελήφθη στην Κω άλλη μια αλλοδαπή που έφτασε στο νησί με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά φορτωμένη με πάνω από μισό κιλό ηρωίνης!


Στο λιμάνι της Κω καραδοκούσαν άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούσαν την προηγούμενη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχαν ενημερωθεί για την επικείμενη άφιξη της 41χρονης Αλβανίδας. Μόλις την είδαν, την έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση  και διαπίστωσαν ότι ετοιμαζόταν να περάσει στην Κάλυμνο. Έτσι, την ακινητοποίησαν και της έκαναν σωματική έρευνα.
Κλείσιμο


Πάνω στην αλλοδαπή βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 551 γραμμαρίων και τα εισιτήρια του πλοίου για Κάλυμνο, ενώ διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε με ελληνική ταυτότητα η οποία ήταν πλαστή και κατασχέθηκε. Η 41χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και πλαστογραφία πιστοποιητικών, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν τα δυο κινητά της για να εντοπίσουν αυτούς με τους οποίους θα ερχόταν σε επαφή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης