Κύκλωμα έκλεβε εξωλέμβιες μηχανές στη Χαλκιδική

Κύκλωμα έκλεβε εξωλέμβιες μηχανές στη Χαλκιδική

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού στο χώρο όπου έφτασαν ακολουθώντας πληροφορίες, συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 53χρονος οι οποίοι φύλαγαν την αποθήκη

Κύκλωμα έκλεβε εξωλέμβιες μηχανές στη Χαλκιδική
Οργανωμένο κύκλωμα κακοποιών κρυβόταν πίσω από τις κλοπές εξωλέμβιων μηχανών από μικρά και μεγάλα σκάφη στη βόρεια Ελλάδα, όπως αποκάλυψε ο εντοπισμός μιας αποθήκης γεμάτης με κλεμμένους κινητήρες, στο λιμάνι του Μαρμαρά στη Χαλκιδική που οδήγησε σε τρεις συλλήψεις.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού στο χώρο όπου έφτασαν ακολουθώντας πληροφορίες, συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 53χρονος οι οποίοι φύλαγαν την αποθήκη. Στο εσωτερικό της βρέθηκαν συνολικά 15  εξωλέμβιες μηχανές, για τις οποίες οι δράστες παραδέχθηκαν ότι προέρχονταν από κλοπές και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται.

Κλείσιμο
Με τα στοιχεία που έδωσε ο 32χρονος, οι λιμενικοί έφτασαν ως την πόλη των Σερρών όπου πέρασαν χειροπέδες σε έναν 30χρονο ο οποίος φέρεται να προμήθευε στους δυο συνεργούς του τις κλεμμένες εξωλέμβιες. Η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη ερευνά αν οι δράστες είχαν «ανοιχτή γραμμή» με συνεργούς τους στο εξωτερικό για την πώληση των κλεμμένων κινητήρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης