Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Mε αφορμή την απόφαση του συγκεκριμένου υπουργείου να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή μέλη του ΠΑΜΕ με αφορμή την απόφαση του συγκεκριμένου υπουργείου να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.

Μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται έξω από την κεντρική είσοδο του υπουργείου στη λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ πενταμελής αντιπροσωπεία μπήκε στο εσωτερικό χώρο του κτιρίου, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Τάσσος όπου και συναντήθηκαν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα από τον οποίο ζήτησαν να παρθεί πίσω η απόφαση για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων. 

Ο υπουργός τους απάντησε ότι για την προάσπιση της ομαλότητας και των εκτροπών που μπορεί να γίνουν θα επιμείνει στην απόφαση του.

Κλείσιμο


«Αυτή η επίσκεψη μας βρίσκεται κάθετα αντίθετους. Για αυτό το λόγο πήραμε την πρωτοβουλία να διαμαρτυρηθούμε για την επίσκεψη αυτή.Η απαγόρευση  αυτού του δικαιώματος μας να μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τη Βουλή για να διαδηλώσουμε έξω από το κοινοβούλιο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Οποία δικαιολογία κι αν προβάλετε και να μη ξεχνάμε ότι η σημερινή κυβέρνηση είχε βρεθεί μαζί με αυτούς που διαδήλωναν στην επίσκεψη Κλίντον κι είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για την τότε απαγόρευση των διαδηλώσεων. Θα διαδηλώσουμε αύριο για να εκφράσουμε την αντίθεση μας» , είπε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με το Νίκο Τόσκα, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος.



Την ίδια ώρα πάντως το ΠΑΜΕ δεν έχει ανακοινώσει αναβολή του αυριανού συλλαλητηρίου του, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις έξι και μισή το απόγευμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης