Βοιωτία: Μαγαζιά με τρόφιμα χτυπούσε νεαρός διαρρήκτης

Βοιωτία: Μαγαζιά με τρόφιμα χτυπούσε νεαρός διαρρήκτης

Ο 31χρονος είχε διαπράξει έξι διαρρήξεις και μία απόπειρα σε καφετέριες, ψητοπωλεία και ένα κυλικείο

Βοιωτία: Μαγαζιά με τρόφιμα χτυπούσε νεαρός διαρρήκτης
Αποκλειστικά τα καταστήματα εστίασης είχε στόχο ένας 31χρονος διαρρήκτης που δρούσε από τις 21 Σεπτεμβρίου ως τις 26 Οκτωβρίου στην Λιβαδειά και την Αλίαρτο Βοιωτίας! Στο διάστημα αυτό, είχε διαπράξει έξι διαρρήξεις και μία απόπειρα σε καφετέριες, ψητοπωλεία και ένα κυλικείο!

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς και εντοπίστηκε στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της πόλης όπου συνελήφθη καθώς, εκτός από έναν κλεμμένο φορητό υπολογιστή, κατασχέθηκε και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού βάρους 580 γραμμαρίων με το τελευταίο αδίκημα να είναι αυτόφωρο.

Κλείσιμο
Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο νεαρός είχε κλέψει το laptop από ένα από τα καταστήματα στα οποία είχε εισβάλει και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Δεν βρέθηκαν, όμως, τα χρηματικά ποσά, τα τρόφιμα και τα οινοπνευματώδη ποτά που είχε αρπάξει! Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παρέλαβε την δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης