Μετά το σάλο ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα από το Αριστοτέλειο

Μετά το σάλο ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα από το Αριστοτέλειο

Το protothema.gr δημοσίευσε φωτογραφίες-ντοκουμέντο με δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου

Μετά το σάλο ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα από το Αριστοτέλειο
Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το www.protothema.gr από τους εξωτερικούς χώρους της Σολής Θετικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Οι φωτογραφίες έδειχναν ξεκάθαρα δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, ακριβώς δίπλα από τις αίθουσες που οι φοιτητές κάνουν μαθήματα αναζητώντας τη γνώση...

Οι φωτογραφίες που αποκάλυψε το www.protothema.gr αναπαρήχθησαν από πολλά μέσα και σχολιάστηκαν από πολλούς. Άλλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν ότι δεν είναι χασισόδεντρα αλλά αγριόχορτα που μοιάζουν με κάνναβη.

Κλείσιμο
Το πρωί της Δευτέρας πάντως οι πρυτανικές αρχές έδωσαν οδηγίες να καθαριστεί άμεσα ο χώρος και να απομακρυνθούν τα δενδρύλλια.


Δείτε πώς ήταν ο χώρος έξω από το Μαθηματικό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο το πρωί της Κυριακής όταν το www.protothema.gr αποκάλυψε το θέμα:





















Ιδού η εικόνα από τους προαύλιους χώρους της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου σήμερα το πρωί, αφού οι κηπουροί ξήλωσαν τα δενδρύλλια και κούρεψαν τα αγριόχορτα:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης