Τσάκωσαν τον «ποντικό» των ξενοδοχείων στην Χερσόνησο

Τσάκωσαν τον «ποντικό» των ξενοδοχείων στην Χερσόνησο

Νεαρός Αλβανός ο δράστης, ο οποίος τρύπωνε στις εγκαταστάσεις και άρπαζε ό,τι πολύτιμο έβρισκε μπροστά του

Τσάκωσαν τον «ποντικό» των ξενοδοχείων στην Χερσόνησο
Καλοκαιρινές... υπερωρίες έκανε από τις αρχές Ιουλίου ένας νεαρός Αλβανός που τρύπωνε στους χώρους ξενοδοχείων στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και άρπαζε ό,τι πολύτιμο έβρισκε. Σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκε ολόκληρη... έκθεση των κλοπιμαίων που είχε αρπάξει!

Τέλος στη δράση του 21χρονου αλλοδαπού μπήκε μετά την τελευταία του «δουλειά» σε ένα ξενοδοχείο, από το οποίο έκλεψε τον αξίας 500 ευρώ φορητό υπολογιστή ενός 32χρονου εργαζόμενου. Όμως, ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που τον ταυτοποίησαν και οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή του μαζί με άνδρες του Τ.Α.Ε..

Κλείσιμο
Ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη και στους χώρους που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν ο κλεμμένος υπολογιστής που αποδόθηκε στον 32χρονο, αλλά και πλήθος κοσμήματα, tablet, γυναικείες τσάντες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα αξίας 4.000 ευρώ, που αποτελούσαν τη λεία του από άλλες έξι κλοπές που είχε διαπράξει από τις 4 Ιουλίου σε χώρους ξενοδοχείων και ένα κατάστημα! Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του. 

*** Ως πελάτες εμφανίστηκαν σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου δυο Έλληνες, ένας 16χρονος και ένας 22χρονος, οι οποίοι απασχόλησαν τον υπάλληλο της ρεσεψιόν και προσπάθησαν να αρπάξουν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο! Όμως, ο ρεσεψιονίστ τους κατάλαβε και τους έδιωξε. Στη συνέχεια, οι επίδοξοι δράστες αναγνωρίστηκαν από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και ένα πιστόλι! Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης