Γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και έκλεβε!

Γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και έκλεβε!

Ο 49χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στα Βραχναίικα, όταν άρπαξε το τσαντάκι ώμου που ήταν κρεμασμένο πίσω από το κάθισμα ενός 50χρονου θαμώνα

Γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και έκλεβε!
Τέλος στη δράση ενός Αλγερινού που περιφερόταν ανάμεσα στα τραπέζια των θαμώνων στις καφετέριες της Πάτρας και του Ρίου και άρπαζε τα προσωπικά τους αντικείμενα, έβαλαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που τον συνέλαβαν μετά την τέταρτη κλοπή που διέπραξε μέσα σε δυο ημέρες.

Ο 49χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στα Βραχναίικα, όταν άρπαξε το τσαντάκι ώμου που ήταν κρεμασμένο πίσω από το κάθισμα ενός 50χρονου θαμώνα και είχε μέσα ένα κινητό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Στην Ασφάλεια, όπου προσήχθη, εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις κλοπές που είχε διαπράξει την περασμένη πέμπτη και Παρασκευή.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός «μακρυχέρης» είχε αρπάξει την τσάντα ενός 49χρονου με δυο κινητά και διάφορα προσωπικά έγγραφα, την τσάντα μιας 60χρονης που είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό ένα κινητό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και ένα ποδήλατο από έναν 42χρονο. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στη κατοχή του 49χρονου και σε ένα κάδο απορριμάτων και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης