Ηράκλειο: Δεν ήθελε να πάρει κλήση και... επιτέθηκε στην τροχονόμο!

Ηράκλειο: Δεν ήθελε να πάρει κλήση και... επιτέθηκε στην τροχονόμο!

Βλέποντας ότι η τροχονόμος είχε ήδη συμπληρώσει τον αριθμό κυκλοφορίας, άρπαξε το μπλοκάκι με τις κλήσεις μέσα από τα χέρια της και του... έβαλε φωτιά

Ηράκλειο: Δεν ήθελε να πάρει κλήση και... επιτέθηκε στην τροχονόμο!
Δεν είχε προηγούμενο η επίθεση που δέχθηκε μια γυναίκα τροχονόμος στο κέντρο του Ηρακλείου από έναν εκτός εαυτού επιχειρηματία, όταν επιχείρησε να κόψει κλήση για παράνομη στάθμευση στο μοτοποδήλατό του που είχε αφήσει παρκαρισμένο πάνω σε πλακόστρωτο. 

Όταν είδε την τροχονόμο, που έκανε έλεγχο για παράνομα σταθμευμένα οχήματα μαζί με μια δημοτική αστυνομικό, να πλησιάζει το μοτοποδήλατό του και να αρχίζει να γράφει την κλήση, ο επιχειρηματίας έγινε έξω φρενών. Αρχικά, επιτέθηκε φραστικά στην αστυνομικό, αμέσως μετά όμως της έπιασε το χέρι για να σταματήσει να γράφει, χωρίς να καταφέρει να την εμποδίσει!

Κλείσιμο
Όμως, ο επιχειρηματίας δεν έμεινε εκεί. Βλέποντας ότι η τροχονόμος είχε ήδη συμπληρώσει τον αριθμό κυκλοφορίας, άρπαξε το μπλοκάκι με τις κλήσεις μέσα από τα χέρια της και του... έβαλε φωτιά! Η αστυνομικός κάλεσε αμέσως ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν συνάδελφοί της οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για απείθεια και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το αυτόφωρο. Ο επιχειρηματίας ζήτησε και πήρε αναβολή και το δικαστήριο του όρισε τακτική δικάσιμο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης