«Ορφανή» η μεγάλη χασισοφυτεία στην Πύλο

«Ορφανή» η μεγάλη χασισοφυτεία στην Πύλο

Οι καλλιεργητές φαίνεται ότι κατάλαβαν πως η φυτεία είχε εντοπιστεί και την εγκατέλειψαν άρον- άρον, αφήνοντας πίσω τους δυο κιλά και 860 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το καλλιεργητικό εξοπλισμό τους που εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό

«Ορφανή» η μεγάλη χασισοφυτεία στην Πύλο
Άκαρπο ήταν το καρτέρι που έστησαν οι αστυνομικοί της Ναρκωτικών Καλαμάτας σε μια δασική περιοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος, όπου το ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει μια μεγάλη χασισοφυτεία μέσα σε εκχερσωμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι καλλιεργητές φαίνεται ότι κατάλαβαν πως η φυτεία είχε εντοπιστεί και την εγκατέλειψαν άρον- άρον, αφήνοντας πίσω τους δυο κιλά και 860 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το καλλιεργητικό εξοπλισμό τους που εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τα 144 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως 3,5 (!) μέτρων και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών.

Κλείσιμο
*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 41 χρόνων, τη στιγμή που περιποιούνταν τα 22 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,5 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσαν σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς. Οι δράστες  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης